Aliaga'da 50 Bin Kisilik Muhtesem Konser

Aliaga'da Muhtesem Yaz slogani ile baslayan sanat günleri binlerce sanatseveri bir araya getirdi. Aliaga Avci Ramadan Parki'nda kurulan dev sahne Ebru Gündes'i agirlarken, 50 bin kisi konseri izledi.

Kültür Sanat 22.08.2022 15:25:24 0
Aliaga

Aliaga’da Muhtesem Yaz slogani ile baslayan sanat günleri binlerce sanatseveri bir araya getirdi. Aliaga Avci Ramadan Parki’nda kurulan dev sahne Ebru Gündes’i agirlarken, 50 bin kisi konseri izledi. Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, “Bugün Güzel Izmirimizin yükselen yildizi Aliaga’da bir stari ve ayni zamanda konseri izlemek için Aliaga’ya gelen birçok konugumuzu agirliyoruz. Her biriniz hos geldiniz. Aliaga, tüm kurum ve kuruluslariyla, esnaflariyla ve her bir kiymetli vatandaslarimizla birlikte yükselen bir yildiz. Aliaga’nin yönü her daim bilime, her daim sanata ve her daim Vatana bakar. Emegi geçen herkese ve kiymetli Aliagalilara hep beraber oldugumuz için tesekkür ediyorum” dedi.

Aliaga Belediyesi ve SOCAR Türkiye is birliginde sanatla iç içe dopdolu bir yaz için 1 Temmuz itibariyle baslayan ‘Aliaga Sanat Günleri’ devam ediyor. Birbirinden ünlü seslerin sahne aldigi, Açikhava tiyatrosunda yine ünlü isimlerin rol aldigi oyunlarin sahnelendigi Aliaga’da, çocuklar için de tiyatro ve sinema günleri düzenleniyor. Avci Ramadan Parki içerisinde kurulan dev platform birbirinden ünlü ses ve tiyatro oyuncularini agirlayarak tam bir yildizlar geçidine sahne oluyor. Sirayla Melek Mosso, Muazzez Ersoy, Serkan Kaya, Koray Avci, Hande Yener, Fettah Can’in unutulmaz konserlerinin ardindan dün gece sahneyi Ebru Gündes aldi. 


Atatürk’ün Sanat Anlayisi Hedefimizdir

Muhtesem konser için alan saatler öncesinden doldu. 50 binin üzerinde kisinin izledigi konser arasinda sahneye davet edilen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, yildiz sanatçi Ebru Gündes ve tüm dinleyicilere katilimlari için tesekkür etti. Pandemi nedeniyle birbirimize olan özlemimizi muhtesem yaz konserleriyle gidermeye çalistiklarini belirten Acar, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk “Milletimizin güzel sanatlar sevgisini, her türlü vasita ve tedbirlerle besleyerek inkisaf ettirmek Milli Ülkümüzdür” demistir. Bizde ‘Aliaga’da Sanat Günleri’ ile ailelerimizi ve çocuklarimizi sanat ve sanatçilarla bulusturmayi hedefledik. Simdi kavusmalarimiza unutulmaz hatiralar ekliyoruz. Güzel Izmirimizin parlayan Yildizi Aliaga’nin yönü her daim bilime, her daim sanata ve her daim Vatana bakar. Aliagamiz; Ülke ekonomisine yön veren sanayisiyle, binlerce yillik tarihi ve kültürel mirasiyla, turistik ve dogal güzellikleri, Mavi Bayrakli plajlariyla Izmir ve Türkiye’de adeta bir günes gibi parliyor. Bu yildiz simdi sanatla parliyor. Ne mutlu bize” diye konustu. Baskan Acar, sanatçi Ebru Gündes’e Helvaci Mahallesi kadinlarinin dokudugu helvaci kilimi hediye etti. 


Sesiyle sahnede devlesen ünlü sanatçi Ebru Gündes Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar’a Aliaga’da olmaktan mutluluk duydugunu kaydederek, “Benim için çok özel ve güzel bir konser oldu. Bizleri siz kiymetli Aliagalilarla bulusturan ve bu güzel ortami hazirlayan herkese yürekten tesekkür ediyorum” dedi. 


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °