Anne Adaylarina Mutlu Gebe, Mutlu Bebe Kursu

Seferihisar Belediyesi saglikli bir hamilelik ve dogum için 20 hafta ve üzeri gebelere "Doguma Hazirlik Kursu” düzenledi.

Kültür Sanat 10.08.2022 10:57:03 0
Anne Adaylarina Mutlu Gebe, Mutlu Bebe Kursu


Seferihisar Belediyesi saglikli bir hamilelik ve dogum için 20 hafta ve üzeri gebelere “Doguma Hazirlik Kursu” düzenledi. Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi tarafindan gerçeklestirecek doguma hazirlik kursu ve emzirme danismanligi 5-7-9 Eylül tarihleri arasinda yapilacak.


Doguma hazirlik egitimlerine babalar da katilabilecek

Üç gün sürecek olan kursta anne adaylari doguma hazirlik egitimi, dogum, annelik, emzirme, bebek bakimi gibi temel konularda egitim alirken kursa talep edildigi takdirde esler de katilabilecek. Alaninda egitimli ve deneyimli ekipler tarafindan verilecek kursa hamilelikte, dogumda ve lohusalikta hayati kolaylastirabilecek tüm yöntemler anne adaylarina ögretilecek. Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi tarafindan “Mutlu gebe, mutlu bebe” slogani ile yola çikilan egitim yolculugu için Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi Teknikeri Fahriye Fidan Erdede dogumun kadinin hayatinda deneyimledigi en özel olusum oldugunu söyledi.


Yoga ve nefes egitimi verilecek

Düzenlenecek kurs ile amaçlarinin anne adaylarinin dogum öncesi ve dogum sonrasi dönemi bilinçli bir sekilde yönetmesini saglamak oldugunu belirten Erdede, bu süreçte anne adaylarina hamile yogasi ve nefes egzersizi egitimlerinin de yapilacaginin müjdesini verdi.  5-7-9 Eylül tarihleri arasinda iki oturum olarak gerçeklestirilecek egitimlere basvuru için Seferihisar Belediyesi Evde Destek Birimi aranilarak kayit yaptirilabilecek.



Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °