Çandarli'da Festival Zamani

Agustos ayina yogun etkinlik programlariyla giren Dikili Belediyesi, ilk etapta 6-7 Agustos tarihlerinde Çandarli Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali'ni düzenleyecek.

Kültür Sanat 5.08.2022 13:30:36 0
Çandarli

Agustos ayina yogun etkinlik programlariyla giren Dikili Belediyesi, ilk etapta 6-7 Agustos tarihlerinde Çandarli  Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenleyecek. Dikili Belediye Baskani Adil Kirgöz, tüm vatandaslari hafta sonu Çandarli’ya davet etti. 

Festival kapsaminda iki gün boyunca 13.00-15.00  saatleri arasinda Dikili Belediyesi Çandarli Ek Hizmet Binasi yaninda Savas Tercan Tiyatrosu’nun tahta bacak, palyaço, kukla, tiyatral animasyon gösterimi, balon sisirme, yüz boyama etkinlikleri gerçeklesecek. Ayrica ayni yerde 13.00-23.00 saatleri arasinda Dikili Belediyesi Çini, Seramik, Yagcibedir Hali Dokuma ve Islak Keçe sergileri açik olacak.


Festivale “Gripin”  ve “Aydilge” damga vuracak

Festivalin konserleri  Çandarli Orhan Hassoy Stadyumu’nda gerçeklesecek. 6 Agustos Cumartesi aksami Türk Pop Rock müziginin sevilen gruplarindan Gripin hayranlariyla bulusacak. Çandarli Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali,  7 Agustos Pazar aksami popüler sarkilara imza atan Aydilge konseri ile son bulacak.

Baskan Kirgöz: “Bu sezon dolu dolu geçecek.”

Dikili’de kültürden spora pek çok etkinliklere öncülük eden Belediye Baskani Adil Kirgöz “Bu sezon hem spor hem kültür etkinlikleri açisindan yogun programlarimiz olacak. 17-18-19 Agustos Plaj Futbolu, 20-21 Agustos Ayak Tenisi Ayak Tenisi ile  birlikte 22-28 Agustos tarihleri arasinda 1. Dikili Kitap Günleri ve yine 30-31 Agustos-1 Eylül tarihlerinde Dikili’de Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali düzenleyecegiz. 14-18 Eylül tarihlerinde U-19 Dünya Voleybolu Sampiyonasi'na ev sahipligi yaparak tüm dünyanin ilgi ve dikkatini Dikili'mize çekecegiz. Kentimizde tüm vatandaslarimiz bu dönemi dolu dolu yasayacaklar. Ilk olarak Çandarli Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’ni düzenliyoruz. Tüm hazirliklar tamamlandi. Çocuk etkinliklerimiz, sergilerimiz ve konserlerimiz ile festivalimizin güzel ve verimli geçecegine inaniyorum. Antik dönem kaynaklarinda eski adi Pitane olarak geçen Çandarli’miza herkesi bekliyoruz.” dedi


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °