Ece Mumay konseri ile tüm Bergama costu.

Cumhuriyet Meydani'nda sanatçi Ece Mumay'in sesinden güzel sarkilara hep birlikte eslik eden gençler doyasiya eglendi.

Kültür Sanat 31.08.2022 10:40:00 0
Ece Mumay konseri ile tüm Bergama costu.

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 100. yilinda Ece Mumay konseri ile tüm Bergama costu.   

Cumhuriyet Meydani'nda sanatçi Ece Mumay'in sesinden güzel sarkilara hep birlikte eslik eden gençler doyasiya eglendi.

Konser sonunda Sanatçi Ece Mumay'a plaket veren Baskan Kostu, "Hemsehrilerimiz ile birlikte Zafer Bayramimizi büyük bir cosku ve sevinçle kutladik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari, tüm sehitlerimiz ve gazilerimizin bizlere armagani bu cennet vatan sonsuza kadar milletimizindir, milletimizin olmaya devam edecektir. 30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun" dedi.


ZAFER YÜRÜYÜSÜ’NDE RENKLI GÖRÜNTÜLER

Bundan 100 yil önce milletimize zafer serefini yasatarak özgürlügü armagan eden sehitlerimiz ve gazilerimiz onuruna Bergama’da düzenlenen Zafer Yürüyüsü’nde renkli görüntüler ortaya çikti. 7'den 77'ye tüm Bergama’nin binlerce kisi ile katildigi Zafer Yürüyüsü’nde açilan dev bayrak, gelecegin teminati gençlerin omuzunda Cumhuriyet Meydani’na kadar tasindi. Bergama sabah baslayip gece saatlerine kadar devam eden programlarla 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu doyasiya yasadi.


KAAN EFE'YE DESTEK IÇIN SMS ÇAGRISI

Cumhuriyet Meydani'nda vatandaslari selamlamak için bir konusma yapan Baskan Kostu, "SMA Hastasi Kaan Efe'miz için 1 SMS ile destek olalim" dedi. Baskan Kostu, “Tüm operatörlerden KAAN EFE yazip 6201'e gönderip SMA hastasi KAAN EFE'ye 20 TL destek olabilirsiniz” dedi.


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °