GÜZELLIGIN NABZI IZMIR'DE ATACAK

Marka katilimcilarinin en son güzellik trendleri ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerine sunacagi Izmir Güzellik Fuari 21-24 Ekim 2021 tarihlerinde Fuar Izmir'de gerçeklesecek.

Güncel 18.10.2021 14:10:43 0
GÜZELLIGIN NABZI IZMIR


Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 'Fuar Izmir', START BEAUTY IZMIR EXPO’ya ev sahipligi yapacak. Sektörün seçkin temsilcilerinden yaklasik 100 firmanin 300 marka ile katilacagi fuar 4 gün sürecek. 


Sektörün tüm aktörlerini Fuar Izmir’de bir araya getireceklerini belirten START Fuarcilik Genel Müdürü Ozan Öztürk, “Konusunda uzman yerli ve yabanci doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanlari, estetik ve güzellik uzmanlari ziyaretçilere en güncel bilgileri verecek. Tedavi yöntemleri, cihaz uygulamalari, cilt bakim seminerleri, uygulamali kas-kirpik laminasyonu, marka lansmanlari ve workshoplara kadar pek çok etkinlik ve yarisma ile Izmir’de  güzellik ve bakim sektörlerinin nabzi atacak. Sektör için yeni is ortamlari yaratilacak”dedi.

IZTO TAM DESTEK

Izmir Ticaret Odasi’ndaki Tertip Heyetinin son toplantisina Izmir Kuaförler Odasi Baskani Sezai Apaydin, Izmir Berberler Odasi Baskani Sükrü Bilgin, IZTO 21. Komite Baskani ve Meclis Üyesi Osman Çapa, Izmir Ticaret Odasi’ndan A. Dilek Mutlutürk, Saniye Fiçi, START Fuarcilik Yönetim Kurulu Baskani Musa Öztürk, Genel Müdür Ozan Öztürk, Fuar Koordinatörü Belgin Esiyok ve Gazeteci Nihat Ak katildi. IZTO 21. Komite Baskani ve Meclis Üyesi, Tertip Heyetine Baskanlik yapan Osman Çapa, “Ilklerin kenti Izmir bir ilki daha yasayacak. Güzellik sektörü sinerjisini kentimize tasiyacak.  Tüm yenilikler Izmir’de görücüye çikacak. IZTO katilimci ve ulasim destekleri verecek. Dünyanin ve Türkiye’nin dört biryanindan sektör paydaslarimizi agirlayacak olmanin heyecanini yasiyoruz. Izmir Güzellik Fuari sektörün bayrami olacak”seklinde konustu. 


KISISEL BAKIMA ILGI ARTTI

Izmir Kuaförler Odasi Baskani Sezai Apaydin, “Kuaförlerimiz ve makyaj sanatçilarimiz ziyaretçilerimizin merak ettikleri sorulara en dogru cevaplari verecek. Podyumda maharetlerini gösterecek”dedi.

Izmir Berberler Odasi Baskani Sükrü Bilgin, “Pandemi ile birlikte kisisel bakima verilen önem bir kat daha artti. Insanimiz saç sekillendirmesi ve bakimina dair gelismeleri yakindan takip ediyor. Ulusal ve Uluslararasi katilimlarla önemli sovlari Izmir podyumuna tasiyacagiz. Gerek katilimcilarimiz gerekse ziyaretçilerimiz önemli kazanimlarla Fuar Izmir’den ayrilacaklar”seklinde konustu.

START BEAUTY IZMIR EXPO Fuar Izmir’de 4 gün süre ile profesyoneller ve vatandaslar tarafindan ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek.


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °