Hande Yener, Aliaga'yi Salladi

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri'nin 6. Haftasinda sahne alan ünlü sanatçi Hande Yener, sarkilariyla sevenlerini costururken sahne performansiyla da izleyenleri kendin

Kültür Sanat 7.08.2022 20:26:02 0
Hande Yener, Aliaga

Aliaga Belediyesi ile SOCAR Türkiye is birliginde, Poll Production organizasyonuyla düzenlenen ‘Aliaga Sanat Günleri’nin 6. Haftasinda sahne alan ünlü sanatçi Hande Yener, sarkilariyla sevenlerini costururken sahne performansiyla da izleyenleri kendine hayran birakti.   

Sehit Oguz Özgür Çevik Parki’nda ‘Aykut Eniste 2’ filmiyle baslayan 6.Hafta da Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘Elif’in Düsleri’ isimli animasyon gösterim çocuklara keyifli anlar yasatti. Helvaci Meydanda sinemaseverlerle bulusan ‘Ailecek Saskiniz’ isimli komedi filmi ise büyükten küçüge ilgi gördü. 


TIYATRO SÖLENI DEVAM EDIYOR

‘Aliaga Sanat Günleri’nde 6.Hafta Türk Tiyatrosu’nun ve sinemasinin sevilen isimleri Melis Birkan ve Caner Cindoruk’un birlikte rol aldigi ‘Yeni Bir Sarki’ isimli tiyatro oyunu ile devam etti. Ulas Bayam Açikhava Tiyatrosu’nda yogun ilgi gören tek perdelik oyunu Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, tiyatroseverlerle birlikte izledi. Birkan ve Cindoruk’un performanslari oyun sonunda ayakta alkislanirken Baskan Serkan Acar, Aliaga Sanat Günleri’ne katilimlarindan dolayi ünlü sanatçilara tesekkür etti.  


HANDE YENER ALIAGA SANAT GÜNLERI’NDE SAHNE ALDI

‘Aliaga Sanat Günleri’nin 6.Haftasi, sarkilariyla oldugu kadar imajiyla da adindan sikça söz ettiren Hande Yener’in muhtesem konseriyle final yapti. Yaz Konserleri kapsaminda Avci Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alani’nda sevenlerinin karsisina çikan sanatçiyi dinlemek için konser alanina binlerce müziksever akin etti. Kostümüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan sanatçi sahneye profesyonel dansçilar esliginde çikti. Sevilen sanatçi sarkilariyla, sekiz kisilik dans ekibi ise koreografileriyle izleyenleri hayran birakti.   


BASKAN SERKAN ACAR’DAN ALIAGALILARA TESEKKÜR

Konserin son bölümünde davet üzerine sahneye gelen Aliaga Belediye Baskani Serkan Acar, ‘Aliaga Sanat Günleri’ne katilimlarindan dolayi Hande Yener’e tesekkür ederek Aliagali üretici kadinlar tarafindan el emegi ile hazirlanan tarihi helvaci kilimi hediye etti. Baskan Serkan Acar, “En büyük tesekkürü sanata ve sanatçiya her daim sahip çikan, tüm etkinliklerimizde yanimizda olarak bizleri hiçbir zaman yalniz birakmayan Aliagalilara ediyorum” dedi. 


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °