KINIK'TA GEZICI DIS SAGLIGI ARACINDA TARIM ISÇILERINE SAGLIK TARAMASI

Kinik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen "Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi araci” saglik hizmetini mevsimlik tarim isçilerinin ayagina götürüyor.

Sağlık 28.06.2022 14:27:01 0
KINIK


Saglik Bakanligi ve Kinik Belediyesi isbirligiyle Sihhat Projesi kapsaminda Kinik Belediyesi tarafindan hayata geçirilen “Agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi araci” saglik taramasi, agiz ve dis tedavileri saglik hizmetini mevsimlik tarim isçilerinin ayagina götürüyor.

2018 yilinin Ocak ayindan bu yana vatandaslara hizmet veren gezici dis sagligi tarama araçlari, kirsalda yasayan ulasim yönünden dezavantajli vatandaslar basta olmak üzere, özellikle; çocuk, yasli, yatalak ve engelli vatandaslara düzenli olarak dis teshisi, tedavisi, dis çekimi ve dolgu tedavileri yapiliyor. Tarim sezonun baslamasiyla mevsimlik tarim isçileri de Kinik Belediyesi, agiz ve Dis Sagligi Gezici Teshis ve Tedavi aracinda dis sagligi hizmeti aliyor.

“HEDEFIMIZ, BÜTÜN VATANDASLARIMIZA HIZMET GÖTÜRMEK”

Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, “hedefimiz; kirsalda yasayan ulasim yönünden dezavantajli vatandaslar basta olmak üzere çocuk, yasli, yatalak, engelli vatandaslara düzenli olarak agiz ve dis sagligi hizmeti saglamakla beraber tarim mevsiminde, tarim isçilerimizin de bu imkândan yararlanmasini saglamak. Vatandasimizin ayagina bu saglik hizmetini götürerek, belediye olarak amacimiza ulasmis oluyoruz” dedi.


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °