LÖSEV IYILIKLER TIRI IZMIR'DE

LÖSEV, "Iyilikler Tiri” projesi kapsaminda Türkiye'nin dört bir yanindaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardimlar ulastirmaya devam ediyor.

Sağlık 1.07.2022 11:16:16 0
LÖSEV IYILIKLER TIRI IZMIR


Hastalarin ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarini karsilamak amaciyla Türkiye’nin dört bir yanini dolasan LÖSEV’in Iyilikler Tiri 30 Haziran Persembe günü Izmir Gündogdu Meydani’n da hasta aileler ile bulustu. Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gidadan et ve et ürünlerine, kirtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasinin iyilesmesi için gerekli olan temel ihtiyaçlari ulastiran LÖSEV Iyilikler Tiri’nda aileler ihtiyaci olan ürünleri aldilar. Ayni zamanda vakfin çalisanlari yiyecek ve içecek ikrami yaparlarken hasta aileler animasyon gösterileri ve müzik dinletisi esliginde keyifli vakit geçirdiler.

Aileler gida, kiyafet, et ve kirtasiye ihtiyacini karsilarken ‘LÖSEV bütün hastalik sürecimiz boyunca hep yanimizdaydi. Maddi ve manevi bütün destegini bizden hiç eksik etmedi. Allah LÖSEV’den razi olsun, Üstün Bey’e tesekkür ediyoruz.’ ifadelerini kullandilar. 


LÖSEV “MUTLU ET” IZMIR'DE DEVAM EDIYOR

LÖSEV Et desteginden her yil on binlerce hasta ve ailesi faydalaniyor. Hastalar vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile büyük marketlerden, hijyenik kosullarda, kaliteli et ve et ürünlerine ulasiyor.

LÖSEV Iyilikler Tiri etkinligi kapsaminda Izmir’de gerçeklestirilen etkinlikte LÖSEV ‘e kayitli hasta ve ailelerine et ve et ürünleri sunuldu.


HER KURBAN LÖSEMILI ÇOCUKLARA CAN

Kanser hastasi yetiskinlerde de ekonomik yoksunlugun çok kritik seviyede oldugunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayrami döneminde aldigi vekâleten kurban bagislari ve yil içinde yapilan adak bagislarini hem çocuk hem yetiskin tüm kayitli hastalarina ulastirmaya kararli. Siz de vekâleten kurban bagisinizi LÖSEV’e kolaylikla yapabilirsiniz. LÖSEV Ankara, Istanbul, Izmir, Bursa, Eskisehir, Antalya, Adana, Samsun, Kayseri irtibat ofislerinden, bankalardaki bagis ekranlarindan ya da https://www.losev.org.tr/v6 üzerinden kolaylikla gerçeklestirebilirsiniz.


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °