METEOROLOJI'DEN 14 IL IÇIN YAGMUR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlügü'nün yayinladigi son hava raporuna göre bugün Istanbul dahil olmak üzere 14 ilimizde yagmur bekleniyor.

Güncel 20.06.2022 10:53:48 0
METEOROLOJI


Meteoroloji Genel Müdürlügü tarafindan yapilan son degerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçali bulutlu, Marmara'nin dogusu, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Bolu, Karabük, Düzce, Artvin, Kars, Ardahan, Dogu Akdeniz'in Toroslar mevki, Osmaniye, Hatay'in kuzeyi, Kirklareli'nin kiyi kesimleri, Adana ve Mersin'in iç kesimleri ile bu aksam saatlerinde Denizli ve Burdur'un güneyi, Isparta'nin dogusunun yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli, diger yerlerin az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor.

SICAKLIK DOGU VE GÜNEYDOGU'DA ARTACAK

Hava sicakliklarinin dogu kesimlerde biraz artacagi, diger yerlerde önemli bir degisiklik olmayacagi, güneydogu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diger yerlerde mevsim normalleri civarinda seyredecegi tahmin ediliyor.


Bölgelerimizde hava durumu ise söyle;

EGE 

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçali bulutlu, bu aksam saatlerinde Denizli'nin güney çevrelerinin, Pazartesi ögle saatlerinden sonra Kütahya, Usak, Afyonkarahisar, Manisa, Izmir'in iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

MARMARA 

Pazartesi bölgenin dogusu ( Istanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Balikesir'in dogusu) ile Kirklareli'nin kiyi kesimlerinin yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

AKDENIZ 

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçali bulutlu, bu aksam saatlerinde Burdur'un güneyi ve Isparta'nin dogu çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Dogu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Adana ve Mersin'in iç kesimleri, Osmaniye, Hatay'in kuzeyi ve Kahramanmaras'in batisinin yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.


BATI KARADENIZ

Parçali bulutlu, Pazartesi ögle saatlerinden sonra Bolu, Düzce ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

ORTA VE DOGU KARADENIZ

Parçali bulutlu, bu aksam ve yarin (Pazartesi) ögle saatlerinden sonra Artvin çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

DOGU ANADOLU

Az bulutlu ve açik, bölgenin kuzeydogu kesimlerinin parçali bulutlu, bu aksam saatlerinde Ardahan, yarin (Pazartesi) ögle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere aralikli saganak ve gök gürültülü saganak yagisli geçecegi tahmin ediliyor.

GÜNEYDOGU ANADOLU

Az bulutlu ve açik geçecegi tahmin ediliyor.


Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °
Cuma 31.5 ° / 17 °