PEDALLAR SMA HASTASI KAAN EFE BEBEK IÇIN ÇEVRILDI

Kinik'ta Gençlik Haftasi Etkinlikleri Kapsaminda Izmir Bergamali Sma Tip 1 Hastasi Kaan Efe Bebek için Bisiklet Turu düzenlendi.

Güncel 19.05.2022 13:47:49 0
PEDALLAR SMA HASTASI KAAN EFE BEBEK IÇIN  ÇEVRILDI


Kaan Efe Bebek için düzenlenen bisiklet turu etkinligine Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer’de katilarak, halkla birlikte pedal çevirdi. Düzenlenen bisiklet turunda farkindaligini arttirmak için bir araya gelen Kinikli bisiklet severler “Birlikte Basaracagiz Kaan Efe’yi yasatacagiz” sloganiyla Kaan Efe Bebek için Pedal çevirdi.

Izmir Bergamali SMA TIP 1 hastasi Kaan Efe bebege SMA Tip 1 hastaligi teshisi konulmasi ardindan baslatilan, Kaan Efe’ye nefes ol kampanyasi kapsaminda Kinik Halki birlik ve dayanismayi bir kez daha gözler önüne sererek daima “Kaan Efe Bebegin yanindayiz” dedi. Kinik Belediyesi Saglikli Yasam ve Egitim Merkezi önünden, Baskan Dogruer’in start vermesiyle baslayan bisiklet turu, Kinik Gençlik Merkezinde son buldu.


“KAAN EFE YAZIP 6201'E GÖNDEREREK DESTEK OLALIM"

Kaan Efe bebegin SMA tedavisinde kullanilan Zolgensma ilacina ulasabilmesi adina her zaman destek olacagini belirten Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer,“ Kaan Efe yavrumuzun ilacini kavusabilmesi için her zaman destek olacagiz. Herkesi birlik olmaya davet ediyorum. Tüm operatörlerden “KAAN EFE” yazip 6201’e göndererek, Instagram üzerinden @kaanefeyenefesol sayfasini takip ederek ve bagis için düzenlenen canli yayinlara da katilarak Kaan Efe’ye destek olabilirsiniz. Valilik izniyle baslatilan bu kampanyada Kaan Efe için birlikte el ele vererek basaracagiz” dedi.

“Polyak Madenine Tesekkürler”

Kaan Efe Bebek için düzenlenen bisiklet turuna sponsor olan Polyak Madenine tesekkürlerini dile getiren Baskan Dogruer, “Valilik izniyle baslatilan bu kampanyada “Bizde Variz” diyerek desteklerini esirgemeyen, bisiklet turuna sponsor olan Polyak Madenine Tesekkürlerimi sunuyorum” dedi

Düzenlenen Etkinlige “Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Kinik Ilçe Jandarma Komutani Oral Kaymak, Kinik Ilçe Emniyet Müdürü Murat Coskun, Bergama Ilçe Emniyet Müdürü Bayram Ögüt, Kinik Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Derelioglu, Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, Kinik Ilçe Müftüsü Cuma Yanar, Daire Amirleri, Polyak Halkla Iliskiler Müdürü Murat Kaygusuzer, Okul Müdürleri, Ögrenciler ve Kinikli Vatandaslar katilim sagladi.


Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °
Cuma 31.5 ° / 17 °