TÜPRAS NEXTREMERS PROGRAMI 2022 YILI BASVURULARI BASLADI

Genç yetenekleri henüz ögrenciyken gerçek bir çalisma ortami deneyimiyle tanistiran, gençlerin kisisel gelisimlerini de destekleyerek profesyonel is hayatina hazirlayan Tüpras Nextremers 2022'ye basvurular 31 Mart'a kadar sürecek.

Güncel 16.03.2022 11:39:47 0
TÜPRAS NEXTREMERS PROGRAMI 2022 YILI BASVURULARI BASLADI

Tüpras; üniversite ögrencilerinin yetenek, tutku, bilgi, fikir ve hayallerinden alacagi güçle gelecegi beraber tasarladigi Nextremers programinin 4’üncü yilinda, Istanbul Genel Müdürlük, Izmit, Izmir ve Kirikkale rafinerilerinde yeni yeteneklerle bulusmayi bekliyor. 7 Mart 2022 itibariyla baslayan basvuru süreci, 31 Mart 2022 tarihine kadar devam ediyor. “Tüpras Kariyer” sosyal medya hesabindan paylasilan basvuru ilanina simdiden yogun bir talep alindi.

Nextremers programi; üniversitelerin lisans 3’üncü sinif ve yüksek lisans ögrencilerine yönelik olarak, mezuniyetlerinden önce profesyonel çalisma hayatini deneyimlemelerine imkan taniyor. Potansiyellerini ortaya çikarma ve aldigi sorumluluklarla yetkinliklerini gelistirme sansi elde eden gençler, mesleki ve teknik anlamdaki gelisimlerini devam ettirirken, bugünden gelecege hazirlanabilmek için önemli kazanimlar elde ediyor. 2019 yilindan beri toplam 90 ögrenci Tüpras’ta proje ögrencisi olarak çalisti. Gençler, katildiklari egitim programlariyla kisisel gelisimlerini desteklerken, yer aldiklari projelerle takim çalismasi, is birligi, fikir gelistirme ve is süreçlerine katki sagladilar. 11 ay süren Nextremers programi sonrasinda mezun olan 23 genç yetenek Üretim, Bakim, Ar-Ge, Kurumsal Iletisim ve Insan Kaynaklari basta olmak üzere birçok departmanda ise basladilar.


“STAJ DENEYIMININ ÇOK ÖTESINDE GERÇEK BIR ÇALISMA DENEYIMI SUNUYORUZ”

Nextremers’in, ögrencilere gelecekte mutlu çalisabilecekleri bir is yeri, sektör ve is alani deneyimi yasatmak için kurgulandigini anlatan Tüpras Insan Kaynaklari Direktörü Ahmet Aksoy, “Bu programla staj deneyiminin ötesinde, gerçek bir çalisma deneyimi sunmayi amaçliyoruz. Bu nedenle çok asamali bir degerlendirmeden geçebilen sinirli sayida Nextremer projeye kabul ediliyor. Nextremers proje ögrencileri yaz aylarinda tam zamanli, okul döneminde ise haftanin en az 2 günü Tüpras’a gelerek profesyonel is ortamini tecrübe ediyor. Ögrencilerin hem ilgi alanlarindaki departmanlarda proje bazinda çalismalarini sagliyor hem de farkli is alanlarinda yürütülen projelere ve egitimlere dâhil olarak bütünü görmelerine destek oluyoruz” dedi. 

Aksoy, söyle devam etti: “Nextremers olarak tanimladigimiz genç arkadaslarimiz Tüpras’ta gelecegin yetkinlikleriyle tanisiyor. Ayrica 2050 Stratejik Dönüsüm Planimiz kapsaminda odagimiza aldigimiz; insan ve çevre dostu, kapsayici, teknoloji ve sürekli iyilestirme odakli çevik çalisma yaklasimlariyla da donatiliyorlar. Türkiye’nin en büyük sirketinin kapsayici çalisma ortaminda, inovatif ve tutkuyla çalisan ekiplerden olusan bir ailenin parçasi oluyorlar. Genel Müdürlük ve rafinerilerimizde teknik departmanlarda çalismanin yani sira, Inovasyon ve kurum içi girisimcilik ekiplerinde de yer alarak fikirlerini üst yönetime sunma firsati elde ediyorlar. Dijital dönüsüm projelerinde veri analitigi ekiplerimizle çalismalar gerçeklestiriyor, sürdürülebilir is fikirleri üretiyorlar.”

Tüpras Nextremers Programina basvurusu için:  https://live.peoplise.com/tupras/Application/Landing/e1f6920c-f995-4c35-9746-42467fdf23e0



 


Salı 22.6 ° / 8.9 °
Çarşamba 24 ° / 12.4 °
Perşembe 24.5 ° / 13.6 °